Utbud i webbutiken

När du handlar virke i denna webbutik är du med och stödjer en vision om fler mångfaldsrika skogar med en myriad av arter i det svenska landskapet. Virket är dessutom spårbart fram till skogen där det växte.

I en affär med oss får du som köpare en illustrerad berättelse om skogen där träden togs ut, hur skogen ser ut och vilka som äger den. För visst är det mycket roligare med personliga affärer!? Nu i början erbjuder vi ett basutbud med några vanliga dimensioner i gran och tall men vi kommer successivt uppdatera webbutiken med fler virkesdimensioner och träslag.

Leveranstid: Vi har i dagsläget en leveranstid på upp till 8 veckor men vartefter vi får ruljans på virkesflöde och rutiner kommer leveranstiden vara betydligt kortare. Det är den produkt med längst leveranstid som styr leveransdatum för hela beställningen.

Frakt: Kostnaden för frakt ligger på 2495 kr oavsett hur mycket du beställer och var i landet du befinner dig. Detta kan komma att ändras framöver.

Hoppas att ni har överseende med detta och att ni ändå vill köpa hyggesfritt virke nu i uppstarten av vår webbutik! Vi är tacksamma för all feedback vi kan få på innehåll och funktioner i webbutiken och på webbsidan som helhet. Skicka direkt till butik@plockhugget.se. Tack på förhand!

Virkesförfrågan

Hittar du inte det du söker? Utöver utbudet i webbutiken tar vi emot beställningar på andra träslag och dimensioner. Skicka en förfrågan så hör vi av oss inom kort. Vi gör vårt bästa för att leverera det du önskar.

Våra virkeslager

Vår ambition är att virket som du handlar hos oss är plockat i skogarna och sågverkshyllorna närmast dig som kund. Vi vill att det ska vara så ”närodlat” som möjligt och transporterna så korta det bara går (virke från Dalarna är tillgängligt först efter semestern 2020)

Läs mer om Plockhuggets idé