Om du köper en fågelholk av Plockhugget är du med och stödjer en vision om fler mångfaldsrika skogar i Sverige (läs mer om Plockhuggets ide och vision här!) Fågelholkarna är gjorda av restvirke från timmer som tagits ut med skonsamma skogsbruksmetoder. Virket är spårbart ända till avverkningsplatsen och vid köp får du koordinater till skogen där virket togs ut samt en berättelse om skogen och skogsägaren.

Fågelholkarna levereras som byggsatser som passar utmärkt att bygga ihop tillsammans med barn eller barnbarn. Med hjälp av den enkla byggbeskrivningen sätter du eller barnen ihop de här holkarna på mellan 20-45 min. Sen kan det bli spännande att måla eller på annat sätt dekorera den. Låt din eller barnens kreativitet spira, så blir varje holk unik.

Holkarna kostar 160 kr inkl moms/styck

Därtill tillkommer frakt med 99 kr för 1 holk, 149 kr för 2 holkar, 199 kr för 4 holkar, 240kr för 6 holkar med postnords ombud. Hör av dig om du vill ha fler holkar så återkommer vi med pris för frakt. Holkarna monteras av dig.

Delarna till fågelholkarna har sågats av Fredrik på Åmatorp sågverk i Småland. Holkarna levereras med tillsågade byggdelar av trä och har förborrade hål för hopsättningen. Dessutom får du material för hopfogning, spikbleck för upphängning och en bit takpapp för att skydda taket. Det enda du behöver är en hammare och en skruvmejsel!

Beställ holkar!

Så här ser holkarna ut